TİYATRO
HÜLYA-ÖZDEMİR NUTKU ULUSLARARASI İZMİR TİYATRO FESTİVALİ - QUADRO
Oyun Hakkında:
Boş bir kağıdın üzerindeki boya kalemleri gibi, dört dansçı akrobatik sıçramalarla vince asılı, beyaz sahnenin üzerinde ve çevresinde hareket ederek performansı sergilerler. Sahne yol boyunca yavaşça konum değiştirir, böylece yatay ve dikey arasındaki fark yavaş yavaş silinir. Dikey, geleneksel olmayan arenalarda, tiyatro, sirk, akrobasi, dans, müzik ve yeni teknoloji unsurlarını birleştiren kendi görsel dilini yaratan sanatçılar dünyanın her yerindeki çan kuleleri, binalar, kayalıklar ve ağaçlar üzerinde performansı sergileyebilirler.

Summary:
Like crayons on a blank sheet of paper, the four dancers perform in acrobatic leaps, moving over and around the suspended white stage. The scene slowly changes position along the way, so the difference between horizontal and vertical gradually disappears. In vertical, non-traditional arenas, artists who create their own visual language combining elements of theatre, circus, acrobatics, dance, music and new technology can perform on bell towers, buildings, cliffs and trees around the world.

Eventi Verticali
Oyun adı/Name: Quadro
Yazan/Writer:  Andrea Piallini, Luca Piallini
Yöneten/Director: ndrea Piallini, Luca Piallini